Zednářství je falešným náboženstvím

11.09.2011 21:37

Zednářství jako pohanské náboženství a duchovní tajná lidumilná organizace, založena r. 1717 v jedné hospodě v Londýně presbyteriánským duchovním Jamesem Andersonem s cílem propagace náboženské tolerance.

Zednářské publikace se také netají tím, že bylo v programu lóží zavést do škol tzv. sexuální výchovu, která nabádá mládež k pohlavnímu styku v nejútlejším věku.Zednářským bratrstvům mohly navzdory odporu zkostnatělých konzervativců projít v Americe i v Evropě zákony, povolující interrupce a plánované rodiny.

Otevřeně se chlubí svými „zásluhami“ na legalizaci rozvodů, potratů, eutanázie, homosexuálních partnerství a pornografie.

Dnešní zednáři se snaží stavět duchovní stavby,jejich rituály jsou duchovně orientované. Zednářské odmítání nadpřirozených pravd víry a propagování naturalismu jsou jasně vtěleny do zednářských rituálů.

-zednářské satanské modlitby

-falešný Bůh

-krvavé přísahy

-sebeprokletí

-rituály

-New Age nejnovější stádium zednářství

-příbuzné rysy s východními náboženstvím

Zednářství, a také bůh zednářstva, je představováno vševidoucím okem, což je jasně pohanský symbol sahající zpět k Osirisovi. A od každého zednáře se požaduje, aby se v modloslužebném aktu klaněl těmto symbolům v zednářském rituálu.

 Tváří se jakobratrská organizace.S okultismem souvisí i další bludy: panteismus, reinkarnace, systém trojího světa a spiritismus. Toto všechno je v zednářství pevně zakotveno.

Svobodné zednářství není ve své podstatě ničím jiným než pokračováním středověké a ještě starověké gnoze, která vycházela z orientálních mýtů, řeckého neoplatonismu, pohanských mystérií a magie, zčásti též z křesťanských prvků.Norský masový vrah Anders Behring Breivik je svobodným zednářem.


www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-evropske-unie/zednari-planuji-lobbistickou-kancelar-v-bruselu/

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode