Čipy v lidském těle a kapitola Zjevení

04.02.2010 20:04

A nutí všechny,malé i veliké,bohaté i chudé,svobodné i otroky,aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch,aby nemohl kupovat ani prodávat,kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména.

Zjevení-13,16-17.

 

..kdo přijímá její cejch na čelo i na ruku,bude pít víno Božího rozhorlení,které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu...

Zjevení-14,9-10. 

USA:Čipy pod kůží kontrolují zaměstNANCE

Mikročip

Společnost z amerického Ohia se rozhodla očipovat své zaměstnance. Důvodem prý není monitorování pohybu, ale zdravotní stav.

Washington - Zatímco pražský magistrát se před časem rozhodl očipovat psí mazlíčky, společnost z amerického Ohia aplikovala čipy rovnou na lidech.

Pod kůži svých dvou zaměstnanců se rozhodla vložit mikročipy umožňující snazší identifikaci.

Monitorováni na každém kroku?

Kromě čipů jsou zaměstnanci sledováni desítkami videokamer a je monitorován každý jejich krok. Článek, který dnes uveřejnil americký deník The Financial Times rozohnil především organizace na ochranu lidských práv. "Tímto způsobem označovat lidské bytosti odporuje občanskému právu a ochraně osobní svobody," prohlásila expertka na ochranu informací Liz McIntyreová.

 

 

"V mikročipech není nic, co by vysílalo radiové vlny," prohlásil Sean Darks z ohijské společnosti. "Není to systém  umožňující sledování osob. Moje žena neví, kde se zrovna nacházím," dodal Darks.

Důvodem je sledování zdravotního stavu!

Mikročipy prý byly vyrobeny především pro medicínské účely. Nachází se v nich především informace o aktuálním zdravotním stavu. Kritiky tohoto přístupu však nic nepřesvědčí o tom, že prostřednictvím čipů nebude docházet k zásahům do osobního života. Jakýkoliv čip je totiž určen především na monitorování výskytu, takže ubezpečení firmy, že k něčemu podobnému nedochází, neberou vážně.

Společnost z Ohio nechala očipovat dva ze svých zaměstannců

 

Tato technologie se používá především pro očipování domácích zvířat. Hlavním důvodem je pak snadnější identifikace a možnost monitorování. Ve Spojených státech je očipována celá řada psů a koček.

Podobný postup v Praze vyvolal nevoli ochránců zvířat. Pro menší plemena je totiž čip pod kůží nepříjemností hraničící s týráním zvířat.

 

Zdroj: Aktuálně.cz

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode