Sjednocení Evropy,Euro ohroženo,Papež a politická situace

15.11.2011 07:25

Co se děje se světem,kam může zajít ekonomická krize a problémy evropské unie?Co nám k tomu říkají biblická proroctví?

 

Šíření dluhové krize-

 

Mraky nad eurozónou zhoustly po vyjádření spolkové kancléřky Angely Merkelové.Podle ní se eurozóna ocitla v situaci, která byla ještě před rokem nepředstavitelná. Ještě že je k dispozici záchranný "balík" v hodnotě 750 miliard eur, z něhož mohou postižené země čerpat.

Ekonomická nerovnováha v šestnáctičlenné eurozóně je příliš velká. Politici podle něj podcenili rozsah problémů, s nimiž se jednotlivé země potýkají.

Euro na devizových trzích oslabilo a propadlo se až pod 1,36 USD. Ekonomové se  domnívají, že problém nedůvěry trhu v solventnost některých zemí eurozóny může být řešen jen rychlým a detailně vypracovaným řešením pro celou měnovou unii. Problém podle nich spočívá ovšem v tom, že eurozóna začala od počátku špatně.

Krize v Evropě zůstává hlavním rizikem, které ohrožuje růst globální ekonomiky!

Odkaz-

ekonomika.eurozpravy.cz/evropa/37829-barroso-evropa-se-musi-sjednotit-jinak-hrozi-rozpad-a-bezvyznamnost/

 

Vše směřuje k jednomu cíli, sjednocení světa potom umožní napodobení příchodu Ježíše Krista vtělením Satana do anděla světla. Bible jasně říká, jakým způsobem Ježíš přijde,dále bude následovat vzkříšení lidí ze smrti .Ježíš právě nejvíce varoval před takovým zfalšováním.

 

Mt 24,5  Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

 

Mk 13,6  Mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat: ‚Já jsem to‘ a svedou mnohé.

 

L 21,8  Odpověděl: „Mějte se na pozoru, abyste se nedali svést. Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat: ‚Já jsem to‘ a ‚nastal čas‘. Nechoďte za nimi.

 

Bůh nechce svět překvapit, proto dělá všechno pro to, aby se lidé o Kristově příchodu dověděli.

 

2P 3,9  Pán neotálí splnit svá zaslíbení, jak si to někteří vykládají, nýbrž má s námi trpělivost, protože si nepřeje, aby někdo zahynul, ale chce, aby všichni dospěli k pokání.

 

Dnešní možnosti jsou obrovské. Vymoženosti technologie,rychlost přeposílání zpráv až na druhý konec světa dnes skutečně umožňují hlásat evangelium (dobrou zprávu) celému světu. Země, kde je totalitní režim, nebo silná jiná náboženství,např. v Africe se o tomto evangeliu dovídají.

Biblické proroctví poukazuje na skutečnost, že před druhým příchodem Ježíše Krista dojde k odpadnutí protestantismu a posílení vlivu Římu.

Odkaz-

neuveritelnaodhaleni.cz/zaujalo-me/papez-vola-po-skutecne-celosvetove-autorite.html

www.odkrytepravdy.cz/clanky/taktiky-satana-na-oklamani-sveta/

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode